Veliki uspeh Vinarije Aleksandrović

Bez autora
Jun 27 2011

Na najznačajnijim i najvećim svetskim ocenjivanjima vina u Engleskoj, Podrum Aleksandrović još jedanput opravdava vrhunski kvalitet, među svetskim poznavaocima vina. U konkurenciji od preko 12.200 vina, na najpoznatijem ocenjivanju vina na svetu Podrum Aleksandrović je osvojio tri nagrade. U konkurenciji belih vina srebrna medalja pripala je vinu Trijumf Barrique iz berbe 2007. Dva bela vina osvojila su bronzane medalje: Trijumf iz berbe 2009 i Harizma iz berbe 2009. Ocenjivači na International wine challenge takmičenju, a koje se svake godine održava u Londonu, odlikovali su Bronzanom medaljom Harizmu iz berbe 2009. U konkurenciji iz 80 zemalja tri vina Aleksandrović odlikovana su bronzanim medaljama: Trijumf iz berbe 2009, Regent reserve iz berbe 2007 i Rodoslov iz berbe 2006.

Veliki uspeh Vinarije AleksandrovićNa najznačajnijim i najvećim svetskim ocenjivanjima vina u Engleskoj, Podrum Aleksandrović još jedanput opravdava vrhunski kvalitet, među svetskim poznavaocima vina.

Decanter world wines awards

U konkurenciji od preko 12.200 vina, na najpoznatijem ocenjivanju vina na svetu Podrum Aleksandrović je osvojio tri nagrade. U konkurenciji belih vina srebrna medalja pripala je vinu Trijumf Barrique iz berbe 2007. Dva bela vina osvojila su bronzane medalje: Trijumf iz berbe 2009 i Harizma iz berbe 2009.

International wine challenge

Ocenjivači na International wine challenge takmičenju, a koje se svake godine održava u Londonu, odlikovali su Bronzanom medaljom Harizmu iz berbe 2009.

International wine and spirit competition

U konkurenciji iz 80 zemalja tri vina Aleksandrović odlikovana su bronzanim medaljama: Trijumf iz berbe 2009, Regent reserve iz berbe 2007 i Rodoslov iz berbe 2006.

Ovogodišnje medalje osvojene u Engleskoj predstavljaju još jedno priznanje koje potvrđuju svetski stručnjaci u selekciji najboljih visokokvalitetnih vina iz celog sveta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik